Login | Register 
FEATURES
APPLICATIONS
DOWNLOADS
EDUCATION
BLOG
WIKI
FORUM
STORE

FIXED:BUG: 099 Win10x64 Lookup DAT in Values mode.

Report bugs so we can squash them!

FIXED:BUG: 099 Win10x64 Lookup DAT in Values mode.

Postby Peeet » Sat Aug 24, 2019 1:35 am

So the lookup DAT seems to work fine when the 'index' parameter is set to Row Indices or Col Indices and the first input table is a list of number indices,

RowIndicies.png
RowIndicies.png (73.56 KiB) Viewed 248 times

but as soon as you try to switch to Row or Col Values by location "Index" or "Name", it doesn't seem to really be doing anything coherent.

rowValuesIndex.png
rowValuesIndex.png (94.37 KiB) Viewed 248 times

rowValuesName.png
rowValuesName.png (98.85 KiB) Viewed 248 times

Not sure if I'm doing anything wrong, but I tried every variation and switching the two input DATs, not sure any other way to interpret this, but let me know if there is. (Also couldn't find an op snippet)
Peeet
 
Posts: 143
Joined: Fri Apr 08, 2011 4:28 am
Location: Los Angeles

Re: BUG: 099 Win10x64 Lookup DAT in Values mode.

Postby eric.b » Fri Sep 13, 2019 6:00 pm

This will be fixed in the next official release. Thanks for the report.
User avatar
eric.b
Staff
 
Posts: 137
Joined: Mon Jun 13, 2016 3:53 pm
Location: Toronto


Return to Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests