Login | Register 
FEATURES
APPLICATIONS
DOWNLOADS
EDUCATION
BLOG
WIKI
FORUM
STORE

lookup TOP / Ramp

Still a little green? Ask your beginner's questions here

lookup TOP / Ramp

Postby GavinG » Wed May 01, 2019 8:03 am

I'm probably missing something very obvious here, but it's driving me nuts.

I'm following Matthew Ragan's 2015 youtube tutorial for making a simple audio meter.

I'm putting a CHOPto (of an audio volume) and a ramp into a lookup.

Matthew just plugs both into the lookup, and gets flashing colours, as the value of the CHOPto corresponds to points along the colour ramp.

When I plug in the ramp to the lookup, I get a solid white display on the lookup, as if the colour ramp is pushing everything to 1.

I've fixed every setting in the ramp and lookup to be as identical to the tutorial, but I do notice Matthew's ramp displays a b&w spectrum in its preview display, even when he's dialled in colours on the ramp.
Attachments
Screen Shot 2019-05-01 at 12.56.07.png
Screen Shot 2019-05-01 at 12.56.07.png (553.71 KiB) Viewed 607 times
GavinG
 
Posts: 8
Joined: Sun Apr 07, 2019 7:32 pm

Re: lookup TOP / Ramp

Postby davoodharun » Thu Jul 11, 2019 11:19 pm

I think you have to set the Data Format option to Legacy in your CHOPtoTOP within your base.

Take a look at Matt Regan's github: https://github.com/raganmd/TD-Examples/ ... dioViz.toe
davoodharun
 
Posts: 1
Joined: Sat Nov 19, 2016 8:50 pm


Return to Beginners

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 19 guests